Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 100.000 Ft egy söralátétért

nemtoom Előzmény: #467093

Előre leszögezem, hogy szinte földön túliaknak tartom azokat az embereket, akik el tudják magyarázni profi könyvelőknek, hogy adott jogszabály átlag 16 sort kitevő mondatait tulajdonképpen, a mellékletben felsorolt és külön megmagyarázott részleteivel együtt milyen helyes megközelítéssel lehet az elkerülhetetlen állásfoglalás-kérésig nagyjából értelmezni.

Tekintsük ezt az iciri-piciri vastagságú kört a többé-kevésbé hozzáértő rétegnek.

És ezt követően jön az ostoba, sötét tömeg, akinek ahhoz hogy három sort helyesen kitöltsön, egy 14 oldalas részletes magyarázatot kell mellékelni.

És most jön a pszichológia az egészben: Lehet nyugodtan hülyének lenni! Mert ott a négyszög, amibe be lehet ikszelni, hogy (hatalmas megkönnyebbülés) mégsem értem az egészet, és az sem biztos hogy nem felejtem el aláírni, de olyan megnyugvás azt az ikszet behúzni.

Persze hogy nem kötelező beikszelni. Csak olyan nagyon vonzó, ha már oda tették. 100.000 Ft-ért. (Csak el ne felejtsem!)

Komolyra fordítva aszót: te a szarból is várat építész, én a várból is szart csinálok. És ez a nagy egyensúly!