Re: Egyjanicsár nem adja fel!
Előzmény: #465750Te most érted amit írsz? Mert én ezek szerint nem. A cél a 3%-os ÁHT elvárás betartása volt, és ez sikerült. Most akkor mire fel szemtelenkedtél velem? Én ennyit írtam eredetileg, azt, hogy megfeleltünk Brüsszel eddigi elvárásainak. Nem azt mondtam, hogy ez hállelúja, hanem azt, hogy Európában egyrészt példátlan, másrészt ez az elvárás. És mivel az infláció magasabb ezen érténknél, ez annyit tesz, hogy szufficites Magyarország.
No, meg is jött a válasz: A nyolc éve tartó (!milyen érdekes véletlen egybeesés!) kötelességszegési eljárás bűntetőszakaszba fordul, mert bár tavalyelőtt és tavaly is, sőt, Brüsszel szereint még idén is meg fogunk felelni az elvárásnak, de elképzelhető, hogy 2013-ban nem(!), tehát bűntetni kíván minket.
Érted?
2010-ig nem egyszerűen magasról, hanem egy toronyház tetejéről sz@rták le, hogy 10%-os ÁHT hiány van (struktúrálisan!!!), soha nem volt a közelében a 3%-nak a hiány, de kit érdekel, megfelelő a kiszolgálás. Ha nem megfelelő a kiszolgálás, akkor kit érdekel, hogy 3% alatt van? Akkor majd keresünk valamit, amivel bele lehet rúgni azokba, akik nem adják át ingyen a budapesti közműveket, étkezési jegyeket, meg nem engedik kisíbolni a manyup, meg uzsora kölcsönök profitjait, sőt, a teljesne feleslegesen itt parkoló pénzekre se akar brutális hozamot adni. Az ilyen kormányt el kell taposni, hogy jöhessen a kiszolgálószemélyzet, és újra lehessen a népet sanyargatni a haverok helyett.