Re: zaro
Formerplayer Előzmény: #464570Nem hinném, hogy ez az ok, ha a fellegeket a cégműködésre érted....
Amiért a kv. kib. előre lett hozva az az, hogy döntően a nkzi helyzet hitelleállással fenyegetett.
Ez be is következett, de számomra inkább az a furcsa, hogy 12.000-5000 között a részvényeket nem piszkálta bottal sem a korábbi nagytulajok egyike sem, holott az OTP kivételével így már vastag bukóba került mindegyik...Azt hallottam, hogy szeptembertől 1-2 helyen vételi stoppot rendeltek el minden magyar részvényre, de hogy egységesen mindenki a távolmaradásával "tüntetett", ez igen szokatlan...
Úgy látom, ez a helyzet most éppen változóban, de az okokra igen kiváncsi leszek...
Egyébként nem vagyok most sem pesszimistább a jövőt illetően, de reálisan azért látni kell, hogy a megharmadolódás mögött valami komoly ok áll. Mivel a cégstratégia, iparági helyzet, sőt még a magyar helyzet sem indokol fél év alatt ekkora esést, valaminek történnie kellett. Erre lehet magyarázat Kassai likvidálása...HA ez egybeesik --és most úgy tűnik-- nagybüfik beszállásával,akkor kimondottan optimista vagyok,leszek....