Re: zaro
Formerplayer Előzmény: #464348Az én ismereteimre és tapasztalataimra vicces hivatkoznod,lehet még pedálos moszkvics volt alattad az oviban, amikor én már tőzsdével foglalkoztam. A kockafej és a sok elolvasott "okos" könyv még nem biztosíték egy koherens gondolkodásra, pláne nem alapigazságoknak vélt lózungok elfogadtatására....
Mitől intelligens a részvénykibocsátásban való részvétel? Abban nem lehet veszíteni?(2011:E-Star:10.000 Ft). Bocs.....Kinek intelligens az E-Star tőzsdére hozatala?Hiszen Kassai is a korai időkben, hogy ne mondjam kevés idővel a tőzsdére hozatal után vett...Vagy egyedül csak Soós Cs spekulál intelligensen azzal, hogy a tőzsdére hozta a céget? A többi részvényes egy retardált bunkó spekó?
"a befektetési művelet mélyreható elemzés alapján a befektett tőke biztonságát és megfelelő hozamát ígéri"..hagyjuk már ezt a maszlagot....Ugyan, ezek alapján aki okos és alapos, az csak nyerhet a tőzsdén...te tényleg nem túl régen nyírhatod a gyepet....
"A biztonság nem adott egy határidős vagy bármilyen hiteles pozíció esetén."
Tehát adott, ha valaki ugyanazt a részvényt tőkeáttétel nélkül birtokolja?Az garancia arra, hogy nyerni fog? komolyan mondom, te elhiszed azt, amit leírsz vagy csak okosakat --vagy annak látszó dolgokat-- szeretsz mondani? Ha a utóbbi, legalább egy szmájlit kirakhatnál a végére...mert így egy kicsit modoros, tudálékos.