Re: nincs cím
lagwagoner Előzmény: #464132Amiket írtál, azok nagyjából igazak, csak az nem, hogy a betétek is hoztak ennyit. Az akciósak esetleg, ha 1-2 havonta rakosgatod őket egyik bankból a másikba. Egyébként a 10%-os hozam 4-5%-os inflációnál nem olyan vészes, pláne, ha ez az alap egy normális portfólió egyik köve; Ha valaki a top 10-ből még vagy négyet bevett a portfóliójába, akkor olyan rosszul nem járt a befektető szerintem, ráadásul a portfóliókezelésből eredő kockázatot is kezelte. A másik, hogy a 2011-es hozamról szólt a blog. Pont. Ő blogja, és az állítás valós volt. A bamosz.hu-n mindent le tud grafikonozni a felhasználó amit akar, illetve ha ezt közzé teszi, illik hozzátenni, hogy évesítve érti-e vagy hogy.
Csak azt nem értem, hogy miért jó mindig kárörömködni. Tudom, hogy a legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység, de annyi más pénzügyi termék van ami tized ennyire sem őszinte és transzparens mint ez az alap.
Ráadásul a srác már vezekelt a maga módján. És igen benne van a pakliban a jelentős tőkevesztés, amit ő is elmondott az alap indulása előtt. Akkor miért kell ezekre kihegyezni a dolgokat? És hogy van az, hogy egy(es) felhasználók állandóan kárognak, mint ha ezt az adott termékben érdekelteket érdekelné? És ez milyen jellegű örömöt okoz nekik?
Tiszteletem az RFV/E-Star "normális" topiclakóinak.