Re: Hozam: 10%
Előzmény: #462527Elnézést, hogy félreértettél, de kérlek olvassad újra - nem azt írtam, hogy rosszul gondolod, vagy írtad, hanem új bekezdésben azt írtam, hogy egyebekben egyre kevésbé tudom felfogni azt a fajta szelektív emlékezetet, amely elfelejti, hogy 2010-ben rettenetesen nem volt rendben az ország, és hogy azóta többé-kevésbé semmi olyan nem történt, ami még Bajnaiék regnálásakor nem került szóba.
Ha úgy tetszik, akkor nem azért ilyen szakadt most a busz, mert azzá tette a sofőr, hanem azért, mert ilyen volt korábban is, csak elrejtették előletek a színes szélesvásznú szemüvegekkel.
Semmi olyan nem történik most adóügyileg, vagy gazdaságpolitikailag, ami nem történt volna meg, ha 2010-ben marad az előző sofőr, csak annyi, hogy most nincs romeltakarítás a polgárháború után és hogy ennek a sofőrnek állandóan a papírját nézegeti az összes rendőr, meg a teljes HAMVAZS médiumok úgy próbálják meg beállítani, hogy előtte minden rendben volt.
És ez nem igaz, és ez éppen most derül ki és éppen most kerül oda a adósbesorolásilag, forint árfolyamilag az ország, ahol eddig kellett volna lennie - csak a jó csinovnyikoknak eltűrték, mert őket megtűrték, hiszen gátlástalanul szolgáltatták ki az országot és adtak el mindent sz@rért-hugy@rt bárkinek. Akár egy egész tópartról van szó, akár a vízvagyonról, akár repülőtérről, akár manyupról, itt bármit el lehetett olcsón vinni, csak szólni kellett, hogy kinek mire van szüksége és a készséges helytartóság máris kiszolgálta az igényeket.
Így épültek völgyhidak a síkvidékre, magashegyi alagutak síkvidékre, hiszen a Strabagnak kellett a dokument, hogy ők ilyet is tudnak építeni, errefelé meg van elég hülye hozzá, hogy ezt még meg is finanszírozza.