Re: Hozam: 10%
Előzmény: #462230Mitől lenne jobb, én is ezzel járok.
A félreértések elkerülése végett én is látom, hogy hol van, és kellően meg is vagyok tőle ijedve, de eközben azt is látom, hogy bár lezuhanhatunk, ez legalább nem deklarált cél, hanem eshetőség. És felismerem azt a nem elhanyagolható tényt, hogy a jelenlegi buszsofőr utojára egy A kategóriájú buszt adott át az előző sofőröknek, akik mindent lepusztítottak és még az sem volt elég, és most jó neoanarchista módra még ezt is rá akarják fogni, miközben ott sem volt, hogy ez is az ő műve, és még mindig nem nyugszanak, mert még mindig be akarják lökni a buszt a szakdékba, és ennek során minden alkalmat megragadnak, hogy taszíthassanak egyet rajta.
És ha eközött kell választani, akkor inkább szurkolok, hogy ne essünk le, mint sírom vissza azokat, akik gyorsan megoldanák a várakozás okozta feszültséget.
Ha úgy tetszik, engem nem az érdekel, hogy most hol vagyunk, hanem az, hogy itt voltunk már két éve is, csak akkor a rendőrök mindent eltűrtek a havernak, most meg semmit annak, akit egyébként akkoriban, amikor még úgy tűnt, hogy szintén elhülyíthető, és könnyen kezelhető - akkor még neki is elnéztek.
Aztán időnként előjön egy kis nekromancia, merthát, én is felejtek és amikor megnézem azt, hogy mit műveltek "törvénybe ikatótt adó és áfacsökkentés" címén, akkor megnyugszom, hogy lehet, hogy felejtek, de el nem hülyültem, hogy az, ami most történik, az sehol sincs ahhoz képest.
Tudod, már írtam, én nem a sofőrt dícsérem, hanem belátom, hogy mit műveltek eddig a busszal, belátom, hogy ezzel ennyi idő alatt nem lehet csodát tenni, látom, hogy igyekeznek és nem direkt a szakadékba tartanak. Nekem ez nem elégséges, de bőven elég AZ ELŐZŐ kormánynál ülőkhöz képest.
Ha pedig azt nézem, hogy ki mindenki akar felszállni a buszra, mennyien tolonganak, hogy ők aztán gyorsan belökik a szakadékba, akkor gyorsan felébredek és igyekszem meggyőzni mindenkit, aki a gyors pusztulásra vágyik, hogy inkább próbálkozzunk még egy kicsit, hátha sikerül.