Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #461667

igen..ez a legnagyobb gond (bár ez nem hat azokra az árakra amit mondtam)

A kisember meg van feszítve..nincs már hova nyúlniuk(érdekes módon azért 30.60ezret eldohányoznak havonta)..elvileg vannak tartalékok költségvetésben..látniuk kell ezeket a gondokat..elvileg a fellendülés munkahelyeket teremt..javul az alsó réteg életminősége..én ezt a mezőgazdaságtól várom..ez szívja fel legjobban az alacsonyan képzett munkaerőt.

Sokan olyan házban/lakásban laknak,olyan autójuk van amit nem engedhetnének meg maguknak..a gondjaik többsége is ebből fakad..elvileg a végtörlesztés és a rögzített árfolyam segíthet a terheken..kihúzza a fejeket a hurokból..most kell jó döntéseket hozni..

Az egykulcsos adó elvileg helyzetbe hozza a középréteget..vagy takarékoskodik..vagy/és költ..

-Ha takarékoskodik akkor felszívhatnak valamennyi államkötvényt (M.O. gondja a magas külföldi adósság, tán orbán mondta közvetlenül elérhetővé kell tenni a lakosságnak az államkötvényeket)

-Ha költ..akkor a kkv-k felé egy keresletet gerjeszt.. (a kkv-k min80%-a a szolgáltatásban és kereskedelemben vállalkozik)(most mondhatod külföldön költik el.. de ezt kapjuk mi is szlovákoktól secko-jedno)

valahol olvastam egy kósza hírt a rögzített árfolyam terhét a kormány vállalja 100