Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #460995

"Ez eddig eszemben nem fordult meg, hogy ez annyira fontos. Micsoda virtus!"

Félreérted. Azt írtam, hogy a NÉPNEK fontos az az érzés, hogy ÉLÜNK, LÉTEZÜNK, VAGYUNK és nem csak lehajtott fejjel járhatunk, mintegy követve a kintről jövő parancsokat. Bár már kezd feledésbe merülni, de az elmúlt nyolc év egyik jellemző szófordulata volt, hogy "azért kell megcsinálni, mert Brüsszel ezt mondta és nem lehet mást csinálni". Hát kiderült, hogy de lehet, és nem is fáj annyira, mint amikor eközben ki is rabolják az országot.

"Aztán ne lógjon a bilibe a kéz."

Meg fogsz lepődni, az sem zavarja annyira az embereket, mert annyira elegük van, hogy eddig ők voltak a biliben. Most csak a kezük lóghat bele. Persze, hogy nem zavarja annyira őket. 50 éve hallják, hogy "jövőre már jó lesz" aztán jön a "szoksásos" év eleji áremelés, ez már nem hat meg senkit. De hogy az EU köpni-nyelni sem tud Orbán levelére és Bunkosó még mindig(!) csak annyit tud hajtogatni, hogy "mélyreható elemzésre van szükség" és egyéb lózungok, hát megmondom őszintén, ezt már én is élvezem :) Egyszerűen nem értik, nem fogják fel és nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy valaki nem hajbókol előttük, sőt mi több, az is kiderült, hogy fogatlan az oroszlánnak öltözött ordító egér.

"Bevallom, hogy ez az üzenet sem jutott még el hozzám, de nem is volt rá szükségem."

Azért az még nálam is kiverte a biztosítékot, amikor a választások előtt az összes budapesti rakpartot zsidómentőkre akarták átnevezni, hogy a bűnös nemzet soha ne felejtse bűnét... példának okáért.

"De ez is egy lépcsőfok, hogy jobban megértsem mi hajt másokat."

Hogy úgy mondjam, nagyon sok magyart egyszerűen az hajt, hogy hadd legyen már magyar Magyarországon és ne kelljen állandóan valami megtűrt többségnek lennie a felsőbbrendű kisebbségekhez képest.

Egyébként, nekem is volt egy olyan érzésem az elmúlt ciklusokban, hogy valami rettenetesen irritál, de nem tudtam megfogalmazni azt, de azóta, amióta a neoanarchista csűrhe, főleg a HAMVAZS vezetésével már nyiltan kimutatta véres foga fehérjét, azóta már pontosan tudom, hogy mi volt az.