Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: HIT NÉLKÜL

Előzmény: #460664

Én soha nem éltettem a kommenyistákat, azt pedig csak a szélsőbalos média agymosási képességének tudom be, hogy azt a pártot, ami az állami vagyont államinak nevezi, a magántulajdon kommenyisták általi elrablási kísérletét pedig megakadályozza (->ágazati minimálterroradó eltörlése; ->ingatlanadó eltörlése; -> haláladó de facto eltörlése; -> család pozíciójának megerősítése), azt akarjátok kommenyistázni.

Hát tényleg jól működik a szélsőbalos agymosás, amit abból vezettek le, hogy a soha magántulajdont nem képező nyugdíj állami pillért ezentúl állami pillérnek nevezik.

Ez a tipikus kommunista rendszerváltás, amiben spontán privatizáltak mindent, hiszen az normális, na így akarták privatizálni az állami nyögdíjrendszert is a haverokhoz.

De hogy ezt ti hogyan vagytok képesek egy tőzsdézéssel foglalkozó forumon ilyen csúnyán besz*pni, és hagyni ezzel felhergelni magatokat, nu, ezen még mindig csak ingatni tudom a fejem.

Valahol el kellene azon gondolkodni, hogy a magántulajdon definíciója az, hogy a te birtokodat képezi valami és azzal szabadon rendelkezel. Amire ez nem teljes mértékben igaz, az legfeljebb korlátozott magántulajdon lehet (például jelzáloggal terhelt ingatlan, amelyben jogaid egy részéről lemondasz más érdek miatt), de az, amely esetben SOHA nem rendelkezhettél SEMMIRŐL és SOHA nem mondták meg, hogy valójában mikor kerülsz MAJD EGYSZER birtokba, az hogyan lehetne magántulajdon? :)