Re: nincs cím
Előzmény: #460300"banyaiz: Meg fogsz lepődni, ismét nem értünk egyet. :)"
Imádom az állandóságot, és te csak ritkán okozol csalódást azzal, hogy egyetértesz velem ;)
"Szerintem a helyzet az, hogy ez az Mnyp ámofkutás annyi jogszabályt megsértett"
Kolléga úr, nem kiáltványt kértem, hanem a jogszabály megnevezését.
"1. Sunnyognak, és nem mernek állásfoglalni amit csináltak is."
Kolléga úr, az Alkotmánybíróság nem kisdedóvóság. Ennek megfelelően arról tud véleményt mondani (gondolom emlékszel még erre a mondatomra), ami hatályos. Ennek megfelelően az, hogy két évvel ezelőtt mi volt hatályban, az ma már érdektelen, ma csak a ma hatályban lévő törvényről tud bármit is mondani. Ha pedig a mostani törvény megváltoztatja az akkori állapotot, akkor az akkorira vonatkozó határozatot akkor sem hozhatnák nyilvánosságra, ha ez szívük minden vágya lenne, mert ez nem igazságbíróság, hanem jogszabályokról szóló bíróság.
"2. Jogszerűen fellépnek, csak akkor lehet az állásukat is elveszítik, vagy a párttagságukat."
Szeretném, ha felsorolnád azon jogszabályokat, bekezdéssel, tételesen, amellyel kapcsolatban jogszerűen felléphettek volna.
"3. Alkotmányosnak találják az ámokfutást, akkor az állásuk megmarad, csak szénné égnek szakmailag."
Az ámokfutás nem jogi kategória.
Egyebekben, próbáljad meg cáfolni azt, amit leírtam, már úgy értem, hogy azon kívül, hogy nem tetszik az arcom :) Ha ez sikerül, mehetünk tovább akár a jogszabályok irányába is. De addig minek?
"Amit vízionálsz a jövőről , hogy a manyup időszak után nem jár állami nyugdíj, az egy újabb negatív diszkrimináció lenne."
Dehogy az, hiszen arra az időszakra a manyup járna. Az lenne a diszkrimináció, ha manyup IS és állami nyugdíj IS járna azoknak, akik tavaly nem léptek át. Éppen ezért nem lehet erről szó. Arról lehet, hogy megvágod azt, hogy melyikre tartasz igényt az adott időszakban. Felhívom egyébként figyelmed arra, hogy még ez is igazságtalan, hiszen ez a tavalyiaknak nem adatott meg, tehát örülj, ha ezt a lehetőséget megkapod és ne követelőzz tovább, mert nem fog senkit sem érdekelni, egy AB-t meg különösen nem.
"Minél inkább kívánják a 300 milliárdot annál kreatívabbak lehetnek."
Senkit sem érdekel az a 300 milliárd, ami az érdekes az az a bizonyos 50 milliárd éves bevétel, amely egyébként megint ordítóan mutatja a manyupok szabadrablását... tudod, az arányok miatt.
"Persze reményeim szerint csak addig amíg jön az erdőkerülő és hazazavarja a hülyegyerekeket."
Emlékeztetnélek arra, hogy jelenleg az egyetlen kormányváltásra egyáltalán elméleti szinten esélyes ellenzéki párt a Jobbik, amely csont nélkül szűntette volna meg a manyupot, ez ugyanis a választási programja része volt. Ezek után nem tudom miféle (rém)álmot dédelgetsz még mindig.