Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

zeeh_ Előzmény: #459630

"Kitalálom, ne is mond."

Már az indítás is megalapozza a stílust.

Igazad van, jelenleg papír nélkül vagyok (nem mintha bármi közöd is lenne hozzá).

5500-5550 között vettem párszáz darabot, de mivel az élet úgy hozta, hogy 4 hétig kereskedési időben nem tudtam figyelni az eseményeket, így inkább enyhe pluszban kidobtam őket a 4 hetes periódus elején, nem kockáztattam.

Másodszor ne keverd a szezont a fazonnal, egy szóval nem írtam, hogy örülnék bárki kárának. Sőt! Örülnék, ha a többség végre kiszabadulna. Tudom, milyen pocsék érzés nézni a számlát, amint egyre kevesebbet érnek a papírok, nem kell elmesélned. Senkinek nem kívánom azt átélni, amikor a befektetett összeg a negyedére esik vissza, pszichésen felőrli az embert, ha sokáig van ebben a helyzetben és nem tud rajta gyorsan túllépni.

Az meg szerintem nem ördögtől való kérés, hogy ha valaki beírja a kétségeit, ellenvéleményét a céggel kapcsolatban, akkor nem kéne neki esni egyből, mint történt az már számos alkalommal, mióta átjöttetek tömegesen a PF-ről. Az érmének 2 oldala van, az idő majd bebizonyítja, hogy kinek volt/lesz igaza, de az, hogy alapból nekiestek olyanoknak, akik kritikát fogalmaznak meg azért, mert neked és néhány elvakultnak nem tetszik a véleményük, finoman szólva is gáz. Szólásszabadság van vagy ha nem tetszik, a topic címét ki kell egészíteni azzal, hogy ide csak szép dolgokat lehet írni, semmi mást.

Én kíváncsi vagyok mindkét oldal véleményére, attól, hogy te nem, az nem az én bajom.