Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

banyaiz

2008-2009-ben 6-7 k környékéről, vagy lehet magasabban is volt lement 1xxx-re, nem is tudom hol volt az alja, onnan 12xxx-re felment szűk 2 év alatt, szóval közel tízszerezni lehetett rajta. Most a világban para van. Ahogy nézegetem a különböző híreket elemzéseket az a várakozás elég sok helyen, hogy 2012 első fele kemény lesz a piacokon. Brókercégem úgy vélekedik, hogy 2012 év vége viszont már egész jól is kinézhet, kivéve ha odáig fajulnak a dolgok, hogy az EU szétesik.

Ez foroghat a fejekben, és amíg ez a téma addig nagy csodákat nem lehet várni, nem megy pénz az alapokba, alapok is óvatosak alulsúlyoznak részvényeket. Egy ilyen illikvid piacon mint a Bét ez különösen jelentkezik. Plusz forradalom nálunk rátesz egy lapáttal. Plusz RFV amúgy sem egy túlzottan likvid cucc még a Béten sem.

Nehéz mit mondani, de szvsz ha a cég fundamentumai nem sérülnek súlyosan akkor türelem, lehet hosszú ideig kell várni.

Vagy realizálni a bukót, más verzió nincs. Én tartom Otp-ket. Ha nincs szerencsénk lehet ez egy több éves vergődéses szakasz is. Ha szerencsénk van 1 év múlva már derűsebb lesz a helyzet. :)

All int ne nyomjál vsz , mert azért elég zavaros a kép milyen irányt is vesz a világgazdaság következő években, rossz verziónál mondjuk 5 év kínlódás elég kemény ha mindent felteszel erre.