Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Nem kerítették be az éhségsztrájkolókat

Előzmény: #459238

Tudod , mindig azokat az ostoba társaságokat utáltam a legjobban, akik mindig arról beszélnek, amit tudnak,, függetlenül a tárgytól.

Hogy a nyavalyába jön ide Kawabazsy?!

Népi hajlamunk, az időnként fasizmusba hajló nacionalizmusunk temérdek kárt okoztak ennek az országnak, viszont a Tanácsköztársaság igen rövid ideig tartott., annál hosszasabb fehér terror követte. Az orosz megszállás Nagy Főméltóságú Kormányzó urunk hibás politikájának a következménye volt.

A fél magyarságot kiírtották a Jugoszláv partizánok, az erősen fasisztoid hajlamú magyar csendőrök "kis" kirándulása után. Van még pár apróság, majd Te utánanézel, ha a jakobinus diktatúra mellett marad egy kis időd Magyarország történelmére is. Talán kicsit tényszerűbben fontoskodj, ha már késztetést érzel rá.

Karácsony idején egy sort sem írtam ide.

Amúgy a 17 -es orosz forradalmat egy egész népet megnyomorító cárizmus előzött meg, más kérdés, hogy az izmusok mindig a mások elnyomására és kihasználására épülnek, így az azt követő szocializmus sem volt egy babapiskóta.

Én baloldali érzelmekről beszéltem, pl. Vezéred bolsevista tempói ebbe az értékrendbe nem férnek bele. Gyurcsány sem, hogy megnyugodj.