Re: nincs cím
Előzmény: #458037"Zavaros ez a történet még a számomra. A 10% az lófütty"
A 10% aminek alapján számolnak majd, innentől ez csak egy arány, tök mindegy, hogy a 10%, a 30%, vagy a 100% alapján számolnának. A lényeg az, hogy ugyanaz.
"AT: Rosszul fogod fel a dolgot, még ezen a pénzen felül kérek jóvátételt is a méltánytalan bánásmódért, és egy írásbeli bocsánatkérést is, és akkor esetleg nem perelem be őket az Emberi Jogi Bizottságnál. Lehet velem alkudni, én nyitott vagyok a kompromisszumokra."
Felőlem, de ha ezt erőlteted, akkor tényleg nem fogsz még reálhozamot sem kapni, mert a másik oldal legalább olyan dacos, mint te.
De ha óhajtod, legfeljebb kapsz egy 98% különadót is, amellett, hogy az államadósság fizetését is elvárják közben. Tudod, Alkotmányosan védve van az, hogy ha az állam bűntetést kap, akkor különadót vethet ki. ÉN nem erőltetném ezt a kérdést, nem véletlen, hogy az első dolgaim egyike volt elküldeni a melegebb éghajlatra azt a tolvaj bandát, aki eddig engem és az államot is meglopott, de ebből piszok jól élt.
Abban egyetértek, hogy a reálhozamot megkaphassák most azok is, akik most szállnak ki, mert az jár, ahogy azzal is, hogy ez azt jelentse, hogy megkapják a teljes nyugdíjat, ahogy az államadósságból keletkezett alap visszaérkezik az államhoz.
Tudod, hogy mi jutott eszembe? Az, hogy még te Don Quijoteztál le engem éppen ma, erre pont te akarsz megvívni egy olyan harcot, amitől még Don Quijote-nak is égnek állna a haja.