Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #456562

ez egy speciális kés.. erdőben kiváló.. a végén viszi a súlyt de a hajlatban van a súlypontja..

írtam szeretem a személyes tárgyakat.. van pár szép késem..ez a legújabb szerzemény..leárazták szegényt bezsákoltam..

.nepáli szerszám..a gurkák katonaként használják. tisztogatás és megfélemlítés célzatával vetik be őket.. híresen hűségesek..angolok használják öket a gyarmati időktől...

mellesleg zavar van az emberek fejében..így a rendőrében is.. minden fegyver amit fegyverként használnak..a féltégla a konyhakés a lapátrúd minden..

a brazil versenyzők kisbaltát használnak.. a menőzők szamurájkardot..és kocsmaszintűek persze a kést, borotvát..

ha nincs nálad semmi cseszheted..néha voltam horgászni elhagyatott helyeken sőt éjjelre sátoroztam is (sajna régen volt utóljára).. nem árt ha van amihez nyúlhatsz.. jobb ha nem kell nyílván..de ezt nem én döntöm el..

Most magasabb jogod lett az önvédelemre.. az támadók általában sokan vannak..ha ott a család is..megvédem őket mindenáron.. a tanárembert is a gyerekei szeme láttára verték agyon..és alázták halála után is..gondolom próbált szép szavakkal hatni az eszekre..