Re: nincs cím
sbbacsi Előzmény: #455710Kettős mércéd van. Az egyik ígéretért fel kell akasztani a másikra elég legyinteni, hisz sose vettük komolyan. Főleg igazmondóktól nem.. elég gáz. ;)
Örülök, hogy a megyei/önk. problémát így megoldottad. Nem is tudtam, hogy eddig ezért nem volt pénz... közben meg van mindenre, csak félreadminisztrálták. Ennyi hülyét egy rakáson. :))
A kádár rendszernél engem összetévesztesz valakivel, én mindig utáltam, de sajnos van egy új kádárunk. Erre sem válaszoltál, csak rám akasztottál egy következetlen jelzőt, amit ráadásul nem igaz... ezek szerint szerinted is kádári módszereket látunk és inkább az a baj, hogy most ez nem tetszik nekem/nekünk. :)
BKV kollektív szerződést felmondták! Ezt nem tudtam, 2/3-al 2 év alatt ez ám a teljesítmény! Így már tényleg riszpekt!
A 1.5 év és a korábbi 8: Én nem fogom rájuk csak egyszerűen nem bújok amögé, mint te, hogy a korábbi 8 is el lett kúrva. És? Igen, el lett, attól még ez a 1.5 év is... korreláció nulla. Mármint a tetteket nézve. Kár bármivel takarózni, szarabb most, mint 2 éve, közben semmit nem tettek, ami strukturális és valódi változás lenne (ja, de az mnyp az strukturális... azzal sokkal jobb lesz 30 év múlva), de olyat igen, amivel még jobban elástuk magunkat.
Ja és van még egy nagyon nagy tévedésed, amit axiómaként kezelsz. Mit jelent az, hogy most meghúzták a határt, "eddig és ne tovább". Ezt hol olvastad? Ki mondta? Az elmúlt 20+ év (sőt, a kádár rendszer is) arról szólt, hogy eddig és ne tovább és ez már az N-edik bőr mégis, amit lehúznak arról akiről lehet. Anélkül, hogy inkább érdemi átalakítást végeznének. Honnan veszed, hogy ez a vége, amikor ez kb. a 287. "vegyük el és osztogassuk szét" akció az utóbbi 20 évből és kerek 0db ellentétes cselekmény áll vele szemben?