Re: nincs cím
Előzmény: #455194Miért van most nehéz helyzetben az ország? :o Éppen sokkal jobb helyzetben van. Nyertünk, győztünk, csak te ennek nem tudsz örülni, mert nem lett igazad, nem meszelték el a végtörlesztést, nem lesz belőle per, és úgy egyáltalán, semmi sem lett igaz abból, amit drámaként vízionáltál, hogy majd mennyit kell visszafizetnie az államnak, amikor jól elveszíti a pört.
Node az, hogy még most is arról akarsz arról meggyőzni, hogy tulajdonképpen igazad volt, az azért csúcs :) Tudod mit? Erről inkább tényleg ne próbáljál meggyőzni és ezen próbálkozásokat ne csak csak ideiglenesen adjad fel ;)
[Szegény zsindex, erre futotta tőlük, "Mentik a devizahiteleseket és 320 milliárdot szorítanak jövőre". Ugye nem nekik dolgozol? Rajtuk kívül senkinek se ennyire savanyú a szőlő... és most már tényleg magukra irányíthatják a zsindex mellett a legeslegalja.hu-t is. És bár most is csak azért néztem rá ezekre, mert kíváncsi voltam a megnyúlt arcukra, de így is megviselt ez az undorítóság, úgyhogy ezzel be is befejeztem a kíváncsiskodást. Kár beléjük.]