Re: nincs cím
Előzmény: #455153"Gondolom lesz erről egy kormányrendelet legalább ami szabályozza, annak a pontos szövegét szeretném látni, ami elhangzott az bizakodásra ad okot."
Kormányrendelet biztosan lesz, de szvsz törvénymódosítás nem.
"Bankok szemszögéből átgondolod, és azt figyelembe veszed mi folyt ebben a témában elmúlt másfél évben."
Igen, indultak a széles nagy pofával, hogy ilyet nem lehet, most meg megszívták a fogukat és azt mondták, hogy legyen. Mondhatni, belátták, hogy hol van a helyük. Illetve, hogy egyáltalán hol lehet helyük ebben az országban. Még a végén lehet, hogy bankként fognak viselkedni.
"Az én véleményem szerint a kormány is komromisszum kényszerbe került főként IMF ügyek miatt."
Miért akarod mindenáron úgy beállítani, hogy meg kellett alkudni, amikor szemmel látható, hogy erről szó sincs. Értem én, hogy te nem hitted el, hogy le fogjuk őket verni, de most még miért erőlteted azt, hogy ez lehetetlen? Nemhogy lehetséges, hanem meg is történt. Amennyiben nem így véled, ugyan mutassad már meg a "kompromisszumot"? Én - egyelőre - nem látok ilyet, és amilyen gyors és nagyszájú volt eddig a zsindex+uzsorsklán, nagy valószínűséggel nincs is ilyen, hiszen már azzal kürtölték volna tele a médiát, hogy a kormány hazudik, mert nem is igaz, amit írnak. De a zsindexnél teljes a döbbenet, és méla csend van, hogy most mit írjanak... szóhoz sem jutnak. Inkább sunnyognak és csöndben vannak. Elég sokat mondó reakció ez a talpnyaló bértollnokoktól. Egyszerűen szóhoz sem jutnak.
"Ha úgy összességében vizsgálom egy zavaros forradalmi helyzetből, és sokkal tisztább helyzetbe kerülünk aminek legnagyobb nyertese a magyar gazdaság lehet."
+1000 milliárd? :) Megrendszabályozott uzsorások, akik kénytelenek lesznek bankként viselkedni és hitelezni, dolgozni, ha meg akarnak élni errefelé? Tök jó, és már csak azt kell belátni, hogy az a bizonyos forradalmi helyzet egyáltalán nem volt pejoratív, hanem sikeres volt. Legalább innentől ne úgy tekints már vissza, mint valami zavaros rebellióra ;)
"Jó ez az a lényeg. Ha akarod mondhatod azt is győzött a kormány. Szerintem győzött a józan ész."
Hűha :) Ezek szerint azt akarod mondani, hogy kormány==józan ész? :) Ezt nem gondoltam volna rólad ;)