Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #455121

Nem, nem erről beszéltünk. Te azt állítottad, hogy így nem lehet, én meg azt, hogy csak így lehet.

Egyébként, ez is eszembejut erről:

Pauvre, pauvre zsindex, szóhoz és betűhöz sem jutnak, mert egy szót nem birnak kinyögni a döbbenettől WÁÁÁÁÁÁ, csodás! :)

"Csak sikerült nem ment könnyen."

Gyűztünk, wazze, győztünk! Kit érdekel, hogy nem ment könnyen? Térdre kényszerítettük az oligarchiát, győztünk, még akkor is, ha ennek lesznek következményei - de megérte :)

"Mert a bankok is ajánlgatták korábban, hogy legyen egy verzió amiben leírhatók részben a veszteségek a bankadóból, de ettől mereven elzárkózott a kormány."

:LOL: Ahhoz képest, hogy eddig arról volt szó, hogy megszűnik a bankadó, most megengedtük, hogy fennmaradjon és ebből leírhassák ezt a tételt ROTFLMAO :)

"Ez az első olyan kormányzati lépés a témakörben amire azt mondom szép munka. Csak így tovább most már minden témában. :)"

Én meg erre mondtam, hogy ki kell várni a végét, hogy megegyezni akarnak, vagy bénák. És nyertem, nem bénák, TUDTÁK, hogy MIKOR KELL MEGÁLLNI. Hála Istennek nem pokereztek, vagy a világ legjobb módján, és a legjobbkor blöfföltek.

Nagy küzdelem volt, de kiütéssel győzött: MMAgyarorszááááááááááááááááááááááááááááág!