Re: nincs cím
Formerplayer Előzmény: #452670Te tényleg csak akkor bukkansz fel itt, ha bosszantani akarod a embereket, a tényszerűnek beállított állításaid mögött tömény cinizmus és rosszindulat fedezhető fel. Ez persze nem baj, van ilyen embertípus, el is kell viselni, csak az egészséges lelkületűek nehezen találnak közös szót vele. A egyik segíteni,tájékoztatni, bátorítani szeretne, a másik úgy érzi jól magát ha köpköd, lelki szenvedést okoz a másiknak, kaján vigyorral akarja az aranyat is sz@rnak láttatni.Én nem értem, ebben mi a jó, de mindenkinek a saját lelkiismeretével kell elszámolnia...
Csak egy apró megjegyzés a legutóbbi hsz-edhez: mikor és miért változtatta többször az álláspontját a management? Időpontokat, tényeket,ha lehet, ne vagdalkozást...
Az, hogy a magyar hitelpiac kiszáradt, talán nem a management műve, vagy igen?
Az, hogy év elején az akkor még bőkezű bankok elindítják a credit crunch 2.0-t, melyik cég managementje jósolta tisztán és világosan?
Egyébként mégegyszer, csak a tisztázás okán: semmi nem változott a cég üzletmenetében és üzleti modelljében, csak elcsúsztak a korábbi vállalások. Nem megsemmisültek, nem átíródtak, nem hibának bizonyultak, hanem elcsúsztak időben....
Erre utalt Soós Cs. is, amikor áprilisban az előreszaladt árfolyamra utalt, amit annyiszor itt is a fejéhez vágtak. Akkor már nyilvánvalóan érezhető volt a bankok befékezése.....Most jó magyar szokás szerint megint átesett a döntő többség a ló másik oldalára--ezért is 5500 az ár.
Aki reálisan látja az eseményeket, annak nyilvánvaló, hogy előbb-utóbb a román projektekre meglesz a pénz( szerintem inkább előbb:-)), s már jövőre is közel duplázódás lesz a cég eredményeiben, s helyreáll az idén februárban vizionált rend. S akkor már nem lesz előreszaladt a 12-15.000-es árfolyam sem.