Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Megint a tudatlanság!

kelvin

Nem értem egyesek miért nem kérdeznek mielőtt hülyeséget beszélnek. Pláne blogolnak róla. :)

Attól hogy nincsenek kötések attól még működik a robot és dolgozik. Mivel MAM számlát látod így nem tudod, hogy mennyi a lezáratlan pozíció. Sem a nyereséges sem a veszteséges.

Azért az ilferrohoz nem hasonlítanám a dolgot. Hogy pilótajáték? Azt sem hinném, hisz a kötéseket nem tudják meghamisítani ergo, nem az új belépők fizetik ki a régieket.

Január közepe óta működik itthon, számtalanszor volt, hogy nem volt lezárt kötés akár 8-10 napig. De mivel egyre több embernek nyilt náluk számlájuk, sok olyannak is akinek inkább a bankbetét való, így eljött az ideje a sírásnak!

Valahogy nem lep meg tipikus magyar "befektető". Ha jól teljesít jó lenne több, ha kicsit rosszabbul már az összeesküvés elméletek gyártása egyből beindul, pilótajáték, kamucég, átverés stb, stb.

Persze ilyenkor már a kárörvendők is megjelennek és egyből nagyon okosak. Persze amikor 10% nettó hónapok voltak mindenki hallgatott. Érdekes vajon miért?

Fogadjátok már el hogy ez egy ilyen befektetés! Hozam van örülsz, duplázol kiveszed a tőkét utána meg a havi hozam felét folyamatosan. Nem kell ettől sem csodát várni, de az tény amíg megy addig menni kell a vonattal.