Re: Érvényteleníthetik a devizahitel-szerződések többségét?
Előzmény: #448760Embör, embörök: KÖZSZFÉRA!!!! Nem igaz, hogy nem lássátok szümtükhel, hogy ez miről szól!!!!
Mellesleg, ahogy azt már korábban írtam:
"Nevük elhallgatását kérő banki források szerint a pénzintézetek beleegyeznének, hogy a kedvezményes végtörlesztés december végéig fennmaradna, cserébe azt kérik a kormánytól, hogy a végtörlesztésből eredő veszteségek egyharmad részét vállalja át az állam."
LOL, na ennyit arról, hogy ez törvénytelen lett volna, vagy bajba kerültek volna. Az 1/3 meg ugyi, csont nélkül annyi, amennyire én is taksáltam az állam felelőségét. Na most kell leülni velük,szépen megállapodni 25%-ban (ha nem megy, marad a 33%), amely kifizethető a maradék manyupból és győztesen levonulni a hadszintérről.
Megkaptuk az Ászt a 20-ra lapot a két tizes leosztott lapnál, a bank előtt három lap van és hívnia kell - most kell megállni.
És tudjátok mit mondok? MOST választ kapunk arra, hogy a kormány hülye, vagy komoly játszmát játszott. Mert pontosan azon a lépésen fog múlni, amit most lépnek. Ha sikerül aláírni a megállapodást, akkor nemhogy nem hülyék, hanem zseniális játékosok. Ha tovább játszanak, akkor meg hazárdőrök, akik nem tudják felmérni, hogy mikor kell abbahagyni a játékot. Nem fog már sokáig tartani ennek az eldöntése.