Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Érvényteleníthetik a devizahitel-szerződések többségét?

Előzmény: #447448

"remélem nem hiúsul meg, fontos lenne az egyezség."

Egyetértünk, én is szeretném, ha létrejönne a megállapodás - ezt a frontvonalat le kell zárni, nem tartható fenn tovább a konfrontáció.

"Érdekes 2005-ben nem láttam egyiket sem tiltakozni a devizahitelek miatt."

Azért legyél tisztességes, se az uzsorásokat, se a brókereket, se a tőzsdéseket, úgy egyáltalán senkit sem láttál tiltakozni ellene. Nem érdemes egyes szereplőket kiemelni, ha van eset a történelemben, amikor egyszerre igaz a Vis Maior és a kollektív bűnösség, akkor az ez. Nem véletlenül írtam korábban azt, hogy közös tehermegosztásra lenne szükség, úgy tűnik, erre most hajlanak a bankok. Ezzel most csak élni kellene. Az, hogy pont most indul a GVH vizsgálat, az lehet véletlen, lehet válasz a brüsszeli sirámra, de mindenképpen szerencsétlen lépés. Ugyanakkor az uzsorások sem bírtak már megint magukkal, mert már megint beszóltak a kormánynak, hogy nem kellene ezt vizsgálni, ha éppen meg akarnak egyezni. Node, ha nem történt kartell, ha nem történt semmi, akkor mire fel ez a felháborodás?

Mocskos ez ügy ez, ki kellene belőle szállni, mielőtt nem csak a bűzt érezzük, hanem el is süllyedünk a mocsokban.