Re: Matolcsy fejét hiányolta Kövér az IMF-blamázs miatt
rbbj11 Előzmény: #446656örvendetes, h. te legalább tudod a megoldást. :)
Nekem egyébként k. mindegy, h. ki a franc van ott, kifejtettem, h. úgyis a legtöbb nem a vezetésen, hanem az ország maradékán múlik, ami úgyszint férges.
Nekem mindegy,honnan és kit kotornak elő, csak fejlődjön olyan ütemben min. az ország, mint a csehek, lengyelek, szlovénok, vagy akár a horvátok.
Mert érdekes módon bár ott is emberek élnek, mindegyiknél jobban megy a dolog...
Pl. MNB arcait u.annyira nem ismerem, mint ezt a sok jó embert, én nem olvastam tőlük szakértői cikkeket (de sztem te se), nem ismerem egyiket se személyesen stb. De az biztos, hogy az MNB tette a dolgát, infláció nem szaladt el, a forint világ színvonalú stabilitással rendelkezett már nagyon-nagyon hosszú évek óta, és régiós összehasonlításban, hosszú távon is megállta a helyét a jegybanki politika.
Na pontosan ebben vall kudarcot az egész magyar politikiai elit, Matolcsystul. Nem értem, mit nem akarsz ezen érteni. Lehet ragozni még oldalakon keresztül, de felesleges.
p.s: sose a nép választotta a pénzügyminisztert és tsait....ez nem az én feladatom. Az állampolgár feladata egy pártot megválasztani, és aztán értékelni az országvezetés munkáját. Ennyi, és ez is a beszélgetés témája. Többi pedig csak hétvégi teadélután, nehogy már ezen a fórumon várd a tuti megmondását.