Re: fd
Frontin Előzmény: #443518Az olaszországi történések csak ürügyként szolgáltak, v.mi kamuval meg kellett indokolni odakint, hogy mire generáljanak a pénteki illikvid amerikai piacon egy emelkedést. Minden ami olszországban történt a hét vége felé, már tudták a hét elején. Egyszóval, az ítéletet majd a hétfői nap mondja ki, ha akkor is komoly emelkedés bontakozna ki amcsiknál mondjuk a lokális csúcsok fölé, és azt meg is tudják tartani, akkor talán elhiszem hogy ez egy tartósabb emelkedés kezdete is lehet év végéig. Hogy mi minek örültünk, nem tudom. Talán annak, hogy mindenki biztosra vette hogy az SnP leminősít minket bóvliba, és ehhez képest "csak" negatív kilátásba tettek. Izgalmas nap lesz a holnapi, sajnos ötletem sincs mi fog történni. Vagy fölfelé megyünk még áttörve az 50 napost, és talán felmegyünk a résig (betölteni talán nem fogjuk), de ha nagyon happy lesz amcsi futi, akkor még meg is "réseltetnek" minket. Lefelé ha mennénk, akkor talán első körben visszacsoroghatnánk(lefelé sajnos csak azt tudunk) 600 környékére, bár lévén nincsen előttem grafi, ezért nem tudom a pontos szinteket. Jelen pillanatban sajnos nem érzem azt, hogy a pénteki-szombati leminősítések olyan nagyon megtámogatnák hétfőn az esést, bár remélem nem lesz igazam.