Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #440999

"Hátulról kezdem."

Ejnye ;)

"Az IMF-hez olyan országok fordulnak akik dögrováson vannak."

Aztán kivágják, és lőn csoda, rendbejönnek. Ezt miért felejted el? Elvileg az IMF-nek BANKKÉNT kellene működnie, ehelyett megszálló, imperialista módon viszonyul mindenkihez. Ezt még annak is be kell(ene) látnia, aki amugy szimpatizál velük.

"Mi szabadságharcunk az IMF-el pedig kb annyi"

Én erről egyáltalán nem értekeztem!

"Van az a helyzet ahol már az a kérdés merül fel egy megszervezett leírás a kedvezőbb, vagy a káosz. Görögöknél ez van. Nálunk devizahitelek kapcsán ez nem ennyire egyértelmű vsz, de ha sokat vuduzunk még lehet."

Szvsz én nem is így beszéltem erről a párhuzamról, hanem úgy, hogy a szerszám egyik oldalánál állóknak a MAGÁNBANKOK akár az adósság felét is leírják, nálunk meg a profit 10%-nak elvesztéséért is világvégét kiáltanak, holott teljességgel nyilvánvaló, hogy még a nagyságrend sem stimmel. Ezen kívül azt a következtetést vontam le, hogy ezek után nyilván értelmetlen lenne részükről bármilyen bíróságra szaladgálni, hiszen ha maguktól(!) leírnak 50%-ot a TŐKÉBŐL, akkor máshol hogy akarnak azért sírni, hogy 10% elmegy a profitból?

És még arról beszéltem, hogy ahhoz képest, ahogy erre "rábeszélte" őket Merkel, ahhoz képest mi megint az úri polgári demokrácia mintaképei voltunk.