Re: nincs cím
rbbj11 Előzmény: #440792tényleg elbeszélünk egymás mellett.
Első kérdésem: Te is pénzt szeretnél keresni a tőzsdén, nem? Hogy azt rfv-vel vagy mással teszed, tök mindegy, nem?
Második: ok, vmiért legyen az rfv az illető szíve csücske. Mindegy miért. De szeretnél az rfv-vel minél nagyobb profitot nem? Szeretnéd, ha most kezdenél csak venni, és nem magasabbról lenne, nem?
Én arról ugatok, hogy másfajta tőzsdei hozzáállással szerintem kisebb kockázat mellett több profitot lehet akasztani. Azt nem tudom, hogy baromi nagy tőkére érvényes-e, így lehet, hogy a te vagyonoddal jobb az a stratégia, hogy megvenni akár drágán, és aztán csüccs bele, kivárni akármeddig. De a kispénzűeknek, mint amilyen én is vagyok, ez nem opió, nekünk nem mindegy, h. 10 rugóért vesszük vagy 4ért. Akkor se mindegy, ha x idő után mindketten 25 rugóért adjuk el.
Ha elfogadjuk, hogy a piac a legjobb árazó, és a piac előtt fejet hajtva lépünk be vmibe, akkor ki lehet kerülni a hasonló szívásokat, mint pl. egy mostani 10k-s vétellel várakozás.
Én elhiszem, hogy neked van időd kivárni a 20-25k-t, sőt, ám legyen, te itt a többiekkel ellentétben biztosabban tudod is, hogy az meg is lesz. De nem mindenkinek van lehetősége közben 5k-val nézegetnie a lebegő egyenlegét tétlenül.