Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Formerplayer Előzmény: #440783

Kezdem feladni,mert nem egy nyelvet beszélünk...

Hogy a véres tajtékba tudhatnám, hogy mit gondol az összes szereplő?? Vagy volt a világtörténelemben egyetlen kitüntetett pillanat,amikor ez az állapot megvalósult? Akkor talán el kellene felejtenünk per definitio a félreárazás fogalmát,ameddig ez az állapot meg nem valósul?

És ha 300 Ft alá esik a Telekom? Az mi lesz? Vagy akkora már mélyinterjúban meglesz az összes eladó véleménye?Miről beszélgetünk egyáltalán? Mi ez, filozófiai szabadegyetem?

Csak annyit merészeltem állítani, hogy bizonyos félreértések alapján a piac félreáraz. Mivel ismerem a céget, ezért tényként tudom mondani, hogy ez egy félreárazás, nincs köze a valósághoz...Hogy miért megy le az ár, azt tudom, azt hogy miért nem veszik koncentrált kezek még, azt csak sejtem....De az általam ismert céggel kapcsolatos tények kategorikusan ellentmondanak a jelenlegi tőzsde árfolyamoknak...Az eddigi közel 20 éves tőzsdei tapasztalatom pedig azt mutatja, hogy ezek a félreárazások előbb-utóbb kiigazodnak....Tehát a hosszútávú tulajoknak próbálok segíteni, a rövidtávú spekivel nem tudok mit kezdeni...Persze, mehetünk 1000.ig is. ....Sőt. Ennek azonban semmi köze a hitelességhez....Ez kb az a kategória, hogy persze,lehet háború a németek és a franciák között, s ezt jól fontold meg egy német invesztíció előtt..Hagyjál már...