Re: nincs cím
rbbj11 Előzmény: #440780Te szándékosan ferdíted el amit írok? :)
Azt mondtam, hogy be lehet árazni könnyebben a worst scenáriót, ami alapján értéken alul vagyis olcsón lehet megvenni az mtelót, amely szint 300 Ft. Te ebből ezt hoztad ki: "Szóval most itt nekünk írásba adod, hogy a cég papírjai nem lesznek soha 300 Ft alatt?"
Akinek még mindig nem világos: ha 300 Ft alá megy, zsákolni érdemes, de nem mondta senki, hogy nem mehet alá. :)))
A 450-es garanciás mondatod u.ez a ferdítés. Megkérlek, ne azzal töltsük itt egymás idejét, hogy kiforgatjuk a mondatainkat, mert semmi értelme vagy legalábbis ez az utolsó hsz, amiben hasonló szándékodra reagálok.
Ugyanúgy, ahogy a szurkálódásod. Elküldelek én is egyetemre meg akárhova, ha ez kell, de nem erről kéne szóljon az eszmecsere.
Ok, így értem, hogy mit gondolsz tévedésnek. Rendben, ha ezt valóban tudhatnád, akkor teljesen igazad is lenne. DE nem tudhatod, hogy mit áraz a piac, ugyanis ahhoz az összes szereplőt és leginkább az összes tulajt meg kéne kérdezned, hogy miért és mennyire áraz, leginkább az összes eladó véleményét ismerned kéne, mi alapján ad el. Mert amíg ezt nem tudod, csak feltételezed, hogy mi alapján áraz.