Re: ds
Hathor Előzmény: #437863Ad!
Itt fatális félreértések lehetnek. Az oldalra nem tudok most belépni.
Október eleji elemzéseidet nem láttam. Tudod, hogy péntek óta vagyok az oldalon, előtte egy héttel Te raktad PFre ki az oldalad címét onnan ismerem, és múlt pénteken írt privit itt egy tag, hogy nézzek meg egy képet. FocaG írt egy kommentet itt, arra válaszoltam.
Azt sem tudtam, hogy vannak fent elméleti anyagok az oldalon annyira nem néztem vissza az oldalt (de ezt te is tudod mert rácsodálkoztam, hogy jé van fent ED anyag, mondtam neked) csak az aktuális chartig jutottam el múlthéten ami éppen azon a héten aktuális volt.
Nem nézek vissza hónapokat, sem heteke, mert egy napi történés is órákat tud elvenni különböző blogokon, Pfe fórumban, stokin stb.. Felraktál szombat este egy MOL elemzést, amit megdicsértem, hogy jó lett, ezt utána törölted, hogy mégsem jó, abban az elemzésben van a kommentem, leírva mit gondolok én elliottilag a piacról:
Azért van amit kiszedek magamnak, ezt még lementettem miután szóltál, nehogy félre értsük egymást.
Következő a beszélgetés köztünk szombat estéről:
Mol várakozás 43. héttől
Aludtam rá egyet, szerintem lehetett a számozásban egy hiba, ezért a teljes bejegyzést eltávolítottam, később javítva újra felteszem.
Bejegyezte: Ad dátum: 22:04
-------------------------------------
szia Ad!
Szép munka, gratulálok! nagyon tetszik.
Buxot teljesen hasonlóan várom, vártam.
Ad! biztosan elgondolkodtál már hosszabb csártokban is, mert valahonnan vizsgálod elliott alapján buxot. Van a kezdetektől BUX elliott chartod, vagy valahol be tudtál kapcsolódni hol járunk hetes, havi szinten? Kíváncsi lennénk havi szinten merre járunk a nagy szerkezetekben.
Köszi, Hathor 2011. október 22. 23:08
--------------------------------
próbáltam valamit vázolni hogyan gondolom a hosszabb elliottot, de nem tudom ezen hullámok hol tarthatnak egy nagy szerkezetben. Piros A-B hullám is elég érdekesen néz ki ezzel az oldalazással, de láttam vannak ilyen oldalazós részek is a szerkezeteitekben.
Szóval én biztosan nem húztam szépet, mert mint mondtam csak 1-Cig ismerek hullámokat, de szeretnék megfejtést találni, merre jár indexünk éves szinteken.
http://postimage.org/image/1lwrsppg/
Valamit kommentálj rá légyszi.
Thx. Hathor. 2011. október 22. 23:35
-------------------------------------------------
Rövidebb napos chartom:
http://postimage.org/image/290wtvrdw/
Hathor
2011. október 22. 23:57
----------------------------------------------------
Órás képem komment nélkül:
Mondjuk úgy Batman alakzat, de vannak variációim ebben a szakaszban.
http://postimage.org/image/6l7ywhz8/
2011. október 23. 0:19
----------------------------------------------------
Egyébként az órás és a hosszú éves chartom nagyon hasonlítanak egymáshoz kifutásilag(egyelőre)
További kellemes 7VGt!
Hathor 2011. október 23. 0:23
------------------------------------------------------
Ad írta
Ahogy látom Te is aktív vagy :o)
Az oldalon vagy egy nagy kép aloldal, ahová korábban feltettem egy "távoli" elképzelés, illetve itt egy bejegyzés júniusból:
http://buxelliott.blogspot.com/2011/06/te-is-bux-majd-jovo-elliott-szemevel.html
A legnagyobb feladat: újra elő kell venni az ábrát és frissíteni, mert a piac meghaladta.
Az első kép amit feltettél, arra vall, hogy elkezdtél belemerülni elliott elméletében. Amit felrajzoltál az egy nagyon bull verzió a következő 30-45 évben, szerintem egy kicsit máshogy alakul a piac, mert a 2008-as lefelé jövetel egy nagy A hullám, vagy pedig annak az első hulláma lehetett. (én nagyobb eséllyel az elsőre szavazok), tehát ami most zajlik az "csak" egy nagy C első hulláma (vagy A/4, esetleg egy X, mert a felfelé menetelben kicsit csonkának érzem a C hullámot).
Elliott elmélete alapján, akár egy 50-60 éves korrekciós szerkezetben is benne lehetünk (?!), ezért felmerült bennem, hogy túl gyorsan megyünk, azaz várható egy kombináció vagy egy háromszög felmerülése, a nagy képben erre is kell figyelni, de ehhez nagyon kevés adat van egyenlőre.
-------------------------------------------------------------------
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
idáig tartott a történet, erre másnap megrajzoltad ugyanazt, és felülírtad az egész csapat meglepetésére az összes chartodat, írva, hogy aludtál egyet a chartjaidra, és mindent másképpen gondolsz, és új chartot teszel fel. Hathor felvetésére pedig felraksz egy hosszú chartot, amiben ki lettek a pontjaim számozva. Erre írtam, hogy legalább újraírtad, át lett számozva, kiszerkesztve nekem, aminek örülök. Mi ebben a baj? Ha esetlegesen Te ugyanezt megrajzoltad már előtte, akkor miért nem mondtad, hogy ne erőlködjek, nézzek vissza, mert ott van?!!
Itt a fórumon ismernek, tudják, hogy más elméletét nem hozom be sajátomnak feltüntetve, mivel ezt itt bizonyítottam is, így semmi értelme nem volt ennek a hozzászólásnak.
Az oldaladat elismertem, elismerem itt is írom, írtam abban a hsz-ben, mert sehonnan nem kapok új infot, számomra használható anyagot, ami újat tud mondnai, mert annyira részletesen beleásom magam Bux elemzésbe, hogy kevés az a dolog, amit ne tudnék benne. Cimballinak is leírtam, neked is leírtam, itt atöbbieknek is leírtam, mindenki tudja az 1-5-AC szakaszt tudom, figyelem, a kis super, meg minor, meg külöböző hullámok xyz, ii, II számozásaibval nem vagyok tisztában, mert nem ástam bele magam részletesen még elliottba, elég volt neklem a 8nagy pont. Mivel már mást nem tudok leakasztani a szögről, így érdekelnek már a kis hullámok is, az alhullámok, ezeket el is kezdtem már számozgatni az utóbbi időkben, ezt itt a többiek is tudják, de szívesen olvasom szakértők véleményeit, melyik alhullámban vagyunk szerintük, pont úgy mint itt a fórum társaim véleményét ki mit gondol hol vagyunk éppen. Egon elliott tudása is kimerül a fő hullámokban ez kiderül chartjaiból. Minden esetre a sikeres technikai elemzés része elliott hullámok pontos ismerete, a kis hullámokkal együtt, így érdekel a téma, többször leírtam. Gratulálni több helyen gratuláltam, abban a hsz-ben is. Semmiképpen nem tudok kijönni rosszul a hozzászólásomból, mert sosem kamuzok!!! ez nagyon fontos! nem tud senki hazugságon érni, ezért is írtam le a részleteket, mert fontos, hogy ne csorbítsák a becsületemet.
Az, hogy elliott szakértök ide oda teszik a hullámokat naponta kétszer, megint nem tudok vele mit kezdeni, ez tény. Elliott hullámot bizton utólag húzod fel, addig csak feltételezed a kimenetelét. Az, hoigy mi előre bevállaluk a hulláok kimenetelét és nem jön be, az a mi dolgunk. Elliottott előre húzni számomra mindig feltételes mód, de iránynak pont annyira jó, mint a fordított fej-váll célár kijelőlés. Amennyiben több alakzat egy helyre mutat, vagy éppen letörési szintnél vanaz csak megerősít a formációkban.
Amennyiben nem haragszol én ezzel le is zárom a témát, ugyanis kettönk beszélgetésére bizonyítására senki sem kíváncsi.
A hullámok átrajzolására globálisan nyilatkoztam! Daneric volt kiemeleve, mert azt olvastam a tagoktól, hogy már harmadszor rajzolja át S&P elliott elméletetét célárát rövid időn belül.
Nincs ezzel baj, előfordul. ForcaG pedig csak annyit mondott, hogy igen, követhetetlenek a kommentekben szereplő hullámok ki miről beszél, melyik instrumentumban, amit személyesen írtam nektek. Személyesen írtam a blogon, hogy sikerült átrajzolnod a hullámjaid a képeim után, személyesen megdicsértem az oldalt Mi kell még?!
Ennyit tudtam mondani, így is elment majd másfél órám ezzel az üggyel, ami szóra sem érdemes szerintem, és kutya nem foglalkozott ezzel a válaszommal ForcaGnak, és teljesen inkognitóban tartottuk, hogy miről beszélünk. Most csináltunk egy ingyen reklámot az oldalnak, ha másra nem volt jó, arra megfelelő volt az ügy.
Mailemet ismered, én itt többet nem kommentelek, mert nem tartozik ez a téma ide, és tiszteletben tartom a topik lényegét.
Részemről semmi harag, remélem nálad sincs gond, miután értelmeztem azt.
UI: tényleg egy kommentet nem írok ehhez már itt, ha valami válasz is érkezne. Mailben megválaszolom.
Üdv. Hathor
Bagatel ügyet kell bizonygatni, amire semmi szüksége senkinek.