Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: df

Hathor Előzmény: #437766

Margaretta.

Én így látom azt a részt.

Vannak fordított fej-vállaim.

Nálam fekete fordított fej-váll nyakvonala volt ott, amit emelkedő háromszögnek mondasz..

a lényege mindegy, mert egy a célár, de ezen belül is magas nekem a 19200, de a képeden húzott háromszög tető is alá mutatt. Előtte ellenállási zóna van 18500-19000között (szerintem) Ezt is felhúztam a képre. Másik, pirossal felraktam a fordított fej-vállat is, ami a kis fekete fölött van.

Ellenben ebből a zónából vissza kell menni le 17K alá jobb váll aljra, de valóban belefér a 18500-19000es zóna, mint azt reggel írtam. Elliottot át kellett számozni fel, mert a lefutó szerkezet korrekciós szerkzete, ami jön fel másképpen viselkedik. ezen elliott kiforrásnak kell még idő, hogy a felfele futó elliott hogyan jön ki. Ezzel a 18Ks tető első elérésével én már 5ös pontnak véltem, de amennyiben kiviszi lehet, csak hosszú hármasnál volt, és 18500-19000es zónában tetőzik ötös pont, és annak Cpontjával jön le jobb váll aljra, vagy itt tetőzik és ferde nyakvonalat kap ez a fordított fej-váll.

MACD kezd eladásra fordulni, metszését érdemes lesz figyelni.. ebbe még egy felszúrás is belefér még, de akár ezzel a pöcsöléssel, már le is fordíthatja a szignálvonalat.

http://postimage.org/image/618rhl9on/full/