Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #437326Nem a Tiedről van szó, hanem a linkről.. ,-)
A tetőn mászkálást meg betöés szempontjából mondtam
Rögtön az jött le, mivel én gyerekkoromban ugráltam a VIIIkeres panelek tetején egyik házról a másikra át. Poén volt ott tanyázni fent, beláttunk összes erkélyre ami alatta volt.
Ott a tetőn is ez ugrott be. Nem éreztem magam biztonságban. kinéztem a konyah ablakán, és 10ház tetejét végig láttam, végig lehetett sétálni, mint a körúton. Végig bádogok, kémények, antennák, csövek, kémények, bitumenes szigetelések a lapostetőkön.
A nappali korrekt volt a terasz kapcsolattal. Nyilván olyat választ az ember magának ami tetszik. Nekem ez nem tetszett, de érdekes volt szakmailag.
Mondjuk hogy a lépcsőházból miért nem tudták leszeparálni ennél a Margit körúti lakásnál a liftházat azt nem tudom, talán bekebeleztek mindent a alkáshoz minél nagyobb legyen. A mohóság ára, nagyobb a lakás, de az egyetlen csendes hálószobában (ami nem a körútra néz) éppen egy liftkerék zörög, kattog.
A te által kínált ingatlan gondolom, hogy nem ilyen feelingű, de nem is a Tiedről beszéltünk, hanem a Margit körútról, illetve a linkelt kedvenotthonnak nevezett ingatlanról.