Re: törölve
AntiKapi Előzmény: #437173Én egyelőre némi "családi bukóban" vagyok, ezért is kezdtem jobban figyelgetni a céget...Mellesleg lehet, hogy az ilyen szerinted "lényegtelen" -szerinted nem irányított?- média megnyilvánulások sorozata okozta a komoly árfolyamveszteségeket. Nekünk is! Ma én is néztem a facebook-ot és meg is lepődtem, hogy egy cég felmeri ezt vállalni.
Tanult barátaim azt mondták, hogy:
1, A facebook egy cég hivatalos kommunikációs csatornája
2, A kommunikációnak azok felé kell irányulnia, akik érintettek egy cég életében. Ez lehet fogyasztó, üzleti partner, befektető, stb.
3, Semmi nem szól az ellen, hogy egy cég a facebook-on kommunikáljon a kisbefektetőivel, sőt, ez is a transzparencia mércéje. Pozitívan. Van, akinek ez jól áll és van, akinek rosszul. Ez utóbbi kategóriát lufinak hívják, mert nincs mögötte tartás, az előbbit progresszív viselkedésnek, mert van mögötte tartalom és következetesség.
4, A cég elismerte, hogy hibázott néhány dologban és ezt nagyon emberi módon tette, köntörfalazás nélkül. Nekem imponált a sok corporate talk mellett ez a friss megoldás.
5, A felvetett problémák jelen stádiumukban nyilván nem értek meg egy hivatalos közleményt, az óriási kommunikációs hiba lett volna, azokra TETTEKKEL kell majd reagálnia a cégnek. Én ezt nézem majd.
6, Az E-Star bejegyzése iskolapéldája annak, hogy hogy kell JÓL használni a facebook-ot, mint modern kommunikációs csatornát. Nyilván nem naponta fog itt kommunikálni a cég.
7, A Coca-Cola fb oldalán nincsenek befektetői kérdések, így nincsenek válaszok sem. Kiváncsi vagyok, mi lenne, ha lennének.
Tegyünk fel nekik egyet, hogy rbbj is megnyugodjon:-), mert most már nyilván mozdíthatatlan az álláspontja...Ja. és a portfolio meg elmehet a cimboráival valahova...