Re: nincs cím
Előzmény: #436435Elnézést, de én soha, egyetlen szóval nem írtam azt, hogy az emberek nem tehetnek semmiről. Sőt, éppen ellenkezőleg, azt írtam, hogy például Magyarországon (is) felelőtlenül adósodtak el és ennek a következményeit vállalni kell és nem lehet állandóan állam atyuskára várni.
DE most nem erről volt szó :)
Ha viszont erről van szó, akkor el kell fogadnod, hogy az egyes emberek általában okosak, viszont tömegben ostobává változnak. Ez mindig is így volt, és mindig is így lesz. Egyedileg egy-egy embert talán meg tudsz kedvelni, meg tudsz győzni, de a csordát IRÁNYÍTANI kell és vezetni.
Ha pedig azt hallja a csorda MINDEN egyes reklám blokkban, hogy:
Akkor ezt nevezed te felelős mentalitásnak? A cukros bácsi ehhez képest Teréz Anya. Nem értem, hogy nem láthatod, hogy valójában pont azt kellene kiverni az emberek fejéből, amit éppen az uzsorások raktak oda, azaz azt, hogy lehet kölcsönből élni, és nemhogy lehet, hanem éppen az a normális FELELŐTLENÜL oszkogatják a kölcsönöket!! Aki pedig nem megy személyi kölcsönből nyaralni az lúzer, aki nem tud kölcsönt felvenni, az pancser, aki pedig nem vesz autot hitelből az a vesztes.
Szóval, szerintem kissé elnézted azt, hogy "hol van a probléma gyökere" és csak azt akarod látni, hogy kiknél történt a baj. Egyszer majd nézzed meg a "miért"-et is, és máris láthatod, hogy kik tehetnek a jelenlegi helyzetről MAGYARORSZÁGON.
Abban persze igazad van, nem a bankok és nem a hitelezők. Errefelé ugyanis olyanok akkoriban sem voltak. Én tehát nem róluk beszélek, hanem az annak álcázott rablókról, országdúlókról, uzsorásokról.