Re: Orbán: Magyarország nem pénzeli külföldi bankok megmentését
Joker Előzmény: #436282Sajnos ismételten nem értem a kolléga urat az időtáv keverés vonatkozásában. Ilyet amit nekem tulajdonít nem írtam, hogy pl. hétfőn rally lesz azt szintén nem én írtam le, én ellenben azt írtam, ha vasárnap nem jön ki negatív hír emelkedés lehet hétfőn, melyen az OTP fog vezető szerepet játszani. Javaslom figyelmesebben olvasni a beírásaimat.
"itt zokogott, hogy nem nyitott elég sok long pozit. " Hagyjuk a teátrális megfogalmazásokat, meg Teréz anyát is javaslom hanyagoljuk. Bosszús vagyok emiatt, ezt írtam le, fenntartom.
Értelmezem a mondatomat a kolléga tisztánlátása végett. OTP esetén példának az okáért a csúcs 7000 Ft felett van. Erre mondtam, hogy ez nem máról holnapra fog bekövetkezni.
Ha a 3400-as OTP felmegy 3800-4000-es szintekre az nem a csúcs de a pénztárcámat vastagítaná. Ez viszont az idén bekövetkezhet.
Ha sikeres az eu csúcs, na akkor kő kövön nem marad, keményen elindul a rally. Ez a jövő héten bekövetkezhet.
Remélem az időtávok vonatkozásában világosságot tudtam gyújtani a kolléga fejében...