Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #435771

"Azóta (mióta annó bemutattad) ezzel kapcsolatosan semmilyen teendőd nem volt."

Ez pontosan így van. Sőt mi több, NEKEM ezzel kapcsolatban MOST SEM írhattak volna elő semmiféle teendőt sem, mert én nem az ő ügyeik intézésére szerződtem, hanem hitelre.

Ez már megint egy egyoldalú kötelezés valamire, aminek ha nem teszel eleget, akkor annak jogkövetkezménye lehet - ugyanakkor ez egyáltalán nem az én dolgom lenne. Mert azt azért lássuk már be, hogy ugyebár egy banknak, ha VALÓBAN arra kíváncsi, hogy a biztosítás érvényes-e, akkor nem NEKEM, hanem a BIZTOSÍTÓNAK kellett volna egy levelet írnia, hogy igazolja a kötvényszám alapján, hogy a biztosítás összege fedezetet nyújt-e az azon szereplő jelzálogértékre. Merthogy erre joga és lehetősége is van, hiszen a jelzálog engedményezéssel jogot biztosítottál a számukra arra, hogy a szerződébe betekintsenek.

De ezt te is pontosan tudod...

Ahogy azt is, hogy az is felmondási ok, ha valakinek IDŐKÖZBEN nem volt szerződése akárcsak egy rövid időre is, hiszen az szerződésszegés. Ezt pedig meg lehet vizsgálni a kérelem benyújtásakor, és fel lehet előbb mondani a szerződést. Amely esetben ugyebár, nem tudsz végtörleszteni.

De ti csak higgyetek a véletlenben :)