Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: KEDVEZŐ ÍTÉLET A DEVIZAHITELESEKNEK - Makkos Albert értékeli a Legfelsőbb Bíróság indoklását

Előzmény: #429659

"Ez egy tőzsdei probléma, ezért így kell vizsgálni, tulajdonképpen egy devizaspekuláció két keresztre, 10-20 évre hitelből, saját ingatlan fedezetével amiben zömében élnek a polgárok."

Nézd, én éppen arról beszéltem, hogy az emberek erről nem tudtak, és ha tudtak volna, akkor nem mennek bele. Az emberek azt hitték, hogy bankokkal állnak kapcsolatban, amelyek a SAJÁT pénzüket (vagy ugye max a multiplikált pénzt) adják kölcsön és a leghalványabb fogalmuk sem volt arról, amit te oly természetesen írsz most le.

Azon szerintem kár most elkezdeni elmélkedni, hogy "és ha tudták volna, akkor általában nem csinálták volna?", mert ez akadémikus kérdés - szerintem akkor is lett volna, aki ezt csinálja, de mindenképpen nagyságrendekkel kevesebben egész Európában - ami egyébként egyben azt is jelentette volna, hogy elő sem állt volna a mostani helyzet, hiszen nem lett volna számottevő határon túli CHF kitettsége Svájcnak.

A másikra meg annyit, hogy anélkül meg sem kötötték volna a szerződést, persze, hogy ott van náluk. Már a következő levelet várom, hogy akkor most legyek szives újra ingatlan becsültetni a saját költségemen. Köszönöm, ebből elegem van. Tudod ha legalább egy olyan levelet küldtek volna, amiben leírják, hogy mennyire megbecsülnek engem, mint jó adóst, és akkor mostantól kedvezőbbek lesznek a feltételeim, vagy adnak két automata pottyantós szobavécé formájú kitűzőt, akkor egészen mást írtam volna. De így, így köszönöm, megnyugtattak, hogy ezekkel én többé nem kívánok viszonyban lenni.