Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: sd

matgab Előzmény: #428999

Én egy Focus Lost Lagoon-nal nyomom, KTM szerkezetekkel tunningolva és állatira élvezem.

Anno a cégnél direkt ezért csináltattam egy zuhanyzót is, hogy be tudjak oda is menni.

A cégnél már nem vagyok, de azóta is napi 20-30 km-eket nyomok hetente kb. 3-4-szer...

Ja és a kerékpár az kiegészítősport természetesen, mert általában úgy szoktam, hogy elmegyek bringával kajakozni, vagy ping-pongozni vagy focizni...

Úgy az igazi.

Én az egyik haveromtól vettem meg a bringát jó áron, mert az a hobbija, hogy bringákat épít.

Most öltöztetett fel egy KTM vázat, ha valaki akar egy ilyet jó áron, akkor szóljon nekem, majd összehozom vele.

Nekem nincs pulzusmérőm, bár pont a héten nézegettem, hogy kéne venni egyet. De igyekszem tartani a 20 kmh-s átlagsebességet a városban (ahol richtig mindig az autókra van állítva a zöldhullám), így az elég combos ütemet jelent. (Főleg, hogy a kajakozás esetén útba esik a Kapy út is FELFELE, na az gyilkos...Ott nem tudom mennyi szokott lenni a pulzusom, de bárcsak az Estar árfolyama lenne olyan magasan!

Én tavaly ősszel kezdtem el bringázni és már azóta is észrevehetően emelkedett a bringások tábora! Hiába no, ilyenkor jó a magas benzinár...