Re: nincs cím
Longshort Voilattila Előzmény: #427915nekem a legszebb a hármas coupé, de egyre jobban tetszik a hatos coupé mostanság de az már nem az én világom azért. Veszettül megy a 330, és hozzá 7.5 liter fogyi :O egyszer tudtam csak széttaposni olyan 9 literes átlag jött ki de hegyi utak, meg szigorúan 200 felett a sztrádán sűrű stroboszkóp mellett, hogy észre vegyenek :) viszont hegyek nélkül akkor sem megy 8 fölé, ha taposom neki. Kapcsolgatja magának a fényszórót ha szembe jönnek, stb. a 335 az még jobban megy de az már azért bekapja a 9-10 litert. Nem jobb az annyival, legalább a földön marad a pali. 330 al is kettesével lehet előzni a kocsikat, minek ezekre az utakra repülő.
Apropó repülő! Ismered ezt a járművet?
http://www.vampair.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=743
Ez az igazi! Ha megtehetném, akkor már inkább ez... Kiszámoltam, kevesebbet eszik mint a bömös, és mivel légvonalban halad, kétszer olyan gyors :)) Budapest-Erdőbénye kicsit több mint egy óra, trafipax nélkül. :D
Pár óra alatt leszállás nélkül lent lehetnék az Adrián, vagy bárhol. Hát ez már tényleg más világ lenne. Majd a következő életemben...