Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: KEDVEZŐ ÍTÉLET A DEVIZAHITELESEKNEK - Makkos Albert értékeli a Legfelsőbb Bíróság indoklását

Előzmény: #427780

"Na végre valamiben egyetértünk."

Nem ez volt az első, és nem is ez lesz az utolsó :)

"Felhívnám a figyelmed a Matávra kivetett különadóról szóló Eu-s döntésre."

Épp most linkeltem be, hogy máris reagált a kormány - megyünk a bíróságra, ha ezt akarják, DE NEM töröljük el az adót. Ugyanakkor felhívom szives figyelmed arra, hogy az EU nem SEMMISSÉGET mondott ki, NEM mondta azt, hogy a már befizetett adó visszajár, hanem csak azt, hogy A JÖVŐBEN SZŰNTESSE MEG AZT A KORMÁNY.

"Egyenként szépen komótosan ez lesz a sorsa az összes baromságnak amit ezek az agyatlanok alkotnak."

Hja, pontosan ez: Sóhivatal indul, semmi sem történik, majd úgy öt-tíz év múlva, amikor kimerül az összes bírósági kör, akkor eltörlik ezt a különadót. Ami - szerencsés esetben - egyébként sem maradna addig fenn.

"Sajnos ennek költségvetési hatásai is vannak"

Pont semmiféle nincs, tessék csak jobban megnézni ezt a sóhivatali beszólást :) Pont olyan, mintha a labanc uzsorásklánt hallgattam volna. És pontosan erről beszéltem eddig, fenyegetni tudnak, tenni meg nem. VISSZAMENŐLEG meg pláne nem!

Vagyis, ha esetleg el is törlik a törvényt MAJD EGYSZER, akkor annyi lesz a kihatás, hogy onnantól ezt nem lehet beszedni, de visszamenőleg SEMMI. Hasonló a helyzet a végtörlesztéssel, főleg azért, mert mire az egyáltalán ERRE a szintre eljutna, addigra már nem lesz hatályos a törvény. Én pedig pont erre mondtam azt, hogy addigra még csak vizsgálni sem lesz mit, eltörlésre felszólítani meg pláne nem. És ahogy írtam: NINCS joguk jogot alkotni, sem jogszabályt megsemmisíteni.