Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Hataridos kontraktusok állományának drasztikus csokkenese

rbbj11 Előzmény: #426221

szia. Nincs mit.

Nekem sehol nem érné meg, épp a többiek által említett szubjektív értékelhetőség miatt. Iszonyúan nehéz bármilyen magyar rv-nek fundás értékelést adni a jelenlegi hazai környezetben, és még nehezebb, ha nincs is komoly rv., amihez hasonlítani lehet.

Egy konkrét példa: azt sokkal tisztábban látom, hogy pl. az otp hol lenne jó üzlet. Nem csak azért, mert kevesebb benne a szubjektív diszkontálni való, hanem azért is, mert pl. tudom mérni a Deutsche bankhoz, ami az európai szektorban tuti a legjobb. Tehát ennél csak jóval visszafogottabb árazással jó az otp. De mihez mérhetné bárki rfv-t?

A másik: nem szeretek konkrét szinteket előre meghatározni, inkább csak durva saccolás, mikor 4000-t mondok esetleges aljnak. Nem kell komolyan venni, magam se veszem komolyan. Lehet az 3k, 2k is. Én piackövetésben hiszek: amikor láthatóan érdeklődés lesz a rv-re, stabilizálódást követően, akkor veszek bármit. Ha mindenképp konkrétan rfv-ről beszélünk, akkor ahogy korábban is írtam, sávosan venném. Itt venném kb. az első adagot. 4k környékén a köv. 20%-nyit. Ha lejjebb megy, 2,5k körül ujabb 20%-ot. aztán kivárás, és felfelé építeném ki a teljes pakkot.