Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ricsi Előzmény: #420529

Bocsi, de sületlenségeket beszélsz.

Új vagy, ezért neked újra leírom. Amikor a maszop elkezdte szívatni a KKV-kat, kivittem a cégem szlovákiába. Elmentem egy nagy beszállítómhoz (német cég itthoni képviselete). Mondtam, ugyanaz vagyok, ugyanazokat a feltételeket kérem, de mostantól szlovák cégként, mert elegem lett. Azt mondták, én voltam az utsó magyar cégük, már mindenki szlovákosodott.

Tehát én már hülye voltam, sokáig kitartottam. Minden ilyen megszorítás tovább löki ki a cégeket. És a bejelentett emberek is szlovák cégnél dolgoznak. Kevesebb a TB, kevesebb a nyugdíjjárulék, nincs cégautóadó, nincs telefonadó, nincs semmilyen bujtatott egyéb sarc. És én így pont jó vagyok, eszembe sincs visszahozni a pénzem, és a cégem.

Jah, és szlovák rendszámú az a motor, amit látsz a nevem mellett, és baromi jól elvagyok vele, nem szartam össze magam a következő okoskodásuk miatt. Vannak uniós törvények, és a fijjúknak ez akár tetszik, akár nem, be kell tartaniuk. Ha nem, majd Brüsszel megint rájuk pirit. Lásd ÁFA törvény. Mert ugye, azon lehet vitatkozni, ki vezette be (szerintem a Fidesz, de mind1), érdekes módon több mint 1 év kevés volt nekik, hogy megszüntessék ezt a törvénytelenséget.

Szóval, szerintem egyik qtya, másik eb, de én maradok szlovákiában, és asszem, sosem hozom vissza a cégem. Másokat meg sarcoljanak, ahogy akarnak.

Csak arra akartam neked rávilágítani, minél szorosabbra csukod a markod, annál többen esnek ki belőle. Most is sok ismerősöm kezdett érdeklődni, hogyan csináljon szlovák céget. Ha persze ez a cél, akkor jól csinálják a fijjúk...