Re: nincs cím
Nessuno Előzmény: #422283Én nem értem ezt a hír hiányt! Mégis mit vártok a cégtől? Mit közöljön? Azt, hogy ki veri le az árfolyamot? Kinek az érdeke ez? Nem gondolnám, hogy az eddig igen transzparens cég hirtelen 180 fokos fordulatot vesz és nem közöl semmit. Ez nem Fotex!
Amikor 10k-ról lement, akkor ők a CD-t okolták ezért. Lett foganatja? Ti megnyugodtatok ettől? Meg lehet látni, hogy azóta hol tartunk. Amikor kibocsátották az új részvényeket, akkor bejelentettek egy s mást aki vett, de mindenkit nem nevezhetnek meg, hiszen ha nem lépi át az 1%-ot, akkor nem kell. Engem ne a cég nyugtasson, hanem a piac! Kezdje el venni valaki nagy tételben és kész! Ha 10k-nál láttak benne fantáziát, akkor lássanak benne most is.
A cég meg dolgozzon új projekteken, a régieket fejezze be, az EETEK-ből maradt felesleges cuccokat végre adja el! Én ezeknek a bejelentését várnám, de ehhez idő kell és sok meló. Ha eljön az idő, akkor közlik (gondolom az, hogy valakivel tárgyalnak nem fogják közölni nagy nyilvánosság előtt). Tavaly láttuk, hogy pár projekt elnyerése mekkorát dobott az árfolyamon (ergo előtte nagyon nem derült ki semmi se, csak vártuk a fejleményeket). Ezek mellett a gazdasági helyzetnek is kellene javulnia!