Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #421001szét sajnálod magad.. van stop van vételi stop..beragadt pakk fedezettel DT shortot nyomhatsz..ha látsz papírt amiben nagyobb a bizodalmad és nagyobbat esett mint a te papírod akkor átkonvertálod.. játszhatsz a pakkod 100 a 80 a 60 a 40%-ával... eladhatod és kötsz helyette otp határidőset.. ehhez kevesebb pénz kell..stb stb..
eladod otp-t veszel bux hatit.. vagy molt vagy mtelt.. fhb-t.. pajkos a dolog...
ha megfelezed a pakkot nulla körül lefedezheted buxhatival.. vagy más papírral..
kockásfüzet alapműveletes kalkulátor..
én nulla közelében eladtam volna és 100ft-al fljebb vagy valami ellenállás fölé berakok egy vételi stopot.
néha lazít az ember és az élet nagyot ráver.. nekem voltak 4k körüli otp pakkjaim..elszórogattam felfelé.. de vissza is vettem..nem raktam rá pl 4120ra stopot..
majd vettem ott ahol egyáltalán nem szoktam.. és többet mint akartam.. majd rávettem még..erre jött a lézeres szőke csávós nap.. normáális..
volt tartalék pénzem biztonságban most betoltam.. nehogy erstés széparcú lenyúlhassa a pakkom napi minimumon..
holnap reggel nagy pánik lehet.. sok liqvidásással.. hiszen ma nem tudták eladni..de csodálkoznék ha a 3200 elesne..de napon belül mozdulhat 500pontot felfelé ha elvették amit kell..
3250 alatt már hercegnek tartozom egy 200eurós itallal...