Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vitvera László beírt

Mercurius

Az alábbiakat kivételesen átmásolom PF-ről, mert fontosnak tartom.

(#88641) Genesis TÉNYEK | Tegnap, 22:38

Tisztelt Hozzászólók!

Ha jól emlékszem, most másodszor írok, és saját név alatt. Jó lenne, ha mindenki így írna, talán megszűrné egy kicsit a hozzászólásokat.

Kezdem a végével:

Ma is a Genesis alkalmazottja vagyok. Ez a téma jó példa arra, hogyan keletkezik az álhír. Valaki elindítja, hogy kirúgtak, a másik már meglepetten tudomásul veszi.

Pedig egyértelmű hír jelent meg. A többit valaki kitalálta. Nem rossz, csak minek?

Nagyon javasolnám, hogy mindenki azzal a feltételezéssel olvassa a Genesis publikálta híreket, hogy azok IGAZAK. Akkor lehet véleményezni, kockázatokat, lehetőségeket feltárni.

Köszönöm azoknak, akik hisznek nekem és abban, amit eddig csináltam. Az arcomat, a hitelességemet nem fogom senki előtt és senki miatt elveszíteni.

Amit az alábbiakban leírok, azok bárki véleményétől függetlenül tények.

1, A Genesis megjelenteti a híreket, amelyeket köteles megjelentetni, ha lényeges információval bírhat a cég jövőjével és a részvényesek érdekeivel kapcsolatban. Akárhány „szakértő”-nek van is „biztos forrásból” más információja, a tény az, hogy a hírek a megjelenéskor pontosak és igazak. Más véleménye lehet valakinek, de az CSAK vélemény.

Ha értelmesen akarnak a hozzászólók vitázni, kockázatot latolgatni, akkor a kiindulás csak az lehet, hogy a HÍREK IGAZAK! A híreket figyelmesen el kell olvasni, és meg kell érteni. Erre való!

2, Egy üzlet akkor biztos, ha a szerződések már alá vannak írva. Addig mindig van kockázat, hogy meghiúsul. Kb. fél éve személyesen tárgyaltam a világ egyik legnagyobb pénzügyi cégének illetékes vezetőjével, komoly együttműködési szándék volt. Azután a világcég néhány hét alatt megszűnt, eltűnt. A pénzügyi világ el sem tudta képzelni ezt.

3, Sokat dolgoztunk és dolgozunk azon, hogy megfelelő befektető jöjjön be a cégbe. Olyan, akinek célja egyezik a Genesis céljaival. Itt megerősítem, hogy Rényi Gábor , aki amellett, hogy üzletember, nem kötött üzletet olyan befektetővel, aki a kis befektetők rovására jött volna be. Ezt „belülről” láttam. Ezért kisstílűnek tartom a mocskolódást, vádaskodást, pláne névtelenül!

4, A megjelent hír most szerint komoly tárgyalások folynak, bizonyos szintre jutottak, aminek eredményeként jól kijöhetnek a kis befektetők is. Ehhez jó tőzsde, jó cég, jó részvények kellenek.

5, Válság van! Ez nem duma, hanem meghatározza a világ pénzügyi lehetőségeit, mozgásait. A kockázati tőke szinte eltűnt, a befektethető pénznek felment az értéke. Ezért nagy eredmény, ha egy befektetés a publikált fázisba jut.

6, Minden befektetőnek lehetősége van döntéseket hozni. Csak saját magának. Átkenni a felelősséget nem lehet, nincs kire. Én is tőzsdézem, ezt megtanultam.

Azonban véleményem a következő:

A, akinek van részvénye és tartja, annak „ellene” írogatni – hülyeség

B, akink már nincs, de volt, annak „ellene” írogatni – fölösleges

C, akinek nem is volt, csak mindenben „szakértő - ……….

7, Rengeteg butaság, tévedés megy a fórumban! Nem dolgom véleményezni, csak bizonyos tudás birtokában megjegyzem. Persze, lehet azt mondani, hogy ez teszi színessé. Minden TV show-nak is van nézője.

Viszont a tanulás nem szégyen, ha valakinek véleménye van az nem baj- de ha le is írja az állami támogatások rendszeréről és feltételeiről, a gyár építésről és finanszírozásról, a technológiák jó vagy rossz voltáról, nem nagy baj, ha minimális tudással rendelkezik a témában.

Végül vissza a kiindulásra, helyzetemre a cégnél:

El kell olvasni az április 29-i, nagyon pozitív hírt, figyelmesen.

A HÍR PONTOS, ÉS IGAZ.

A Befektetőnek vannak, lehetnek preferenciái. Én azért jöttem vezetőnek a céghez, hogy felépíthessem és elindíthassam a magyar gyárat. Ehhez értek, ebben tudok hasznos lenni a cégnél, mint vezető. Rényi Gáborral, mint munkáltatómmal megbeszéltük, hogyan reagálunk a helyzetre, hogyan működünk együtt, amikor a magyar gyár építésének megkezdése bizonytalanabb.

Ma is a cég alkalmazottja vagyok, és szívesen építeném a magyar gyárat. Nem rúgtak ki.

Üdvözlettel, Vitvera László.

vitveralaszlo