Regisztráció Elfelejtett jelszó

nem értem

Muskatli

na, legalább amerika pluszban zárt, ráadásul napi csúcsán. wow. hátha legalább a negatív világpiaci hangulat nem fog nyomni minket holnap... talán ázsia is megnyugszik majd erre.

egyébként én sem értem, h miért pont az rfv-t ütik legjobban agyon a parketten, pont azt a részvényt, amelyikre egyik legkevésbé kellene hatnia bármilyen rossz hírnek.

nem értem, h miért nem izgul már rá egy nagyobb szereplő (a 100 Ft-os szintenként nagyobb pakkal bennálló komolyabbank tűnő vevő mellett) ezeken az árszinteken. már akkor itt jártunk valahol amikor nemhogy az eteek, hanem a romániai projektek sem voltak még sehol... ezt megmagyarázhatná nekem valaki, mi a franc történik itt

aki eddig adott esetben shortolta, azt mondom, h tökös volt, de kvára bejött neki, és nem picit. de hogy még ezen a szinten is fantáziát lát vki a shortolásban, azt egyszerűen nem tudom elhinni. én ezt kizárom. azért ezt a részvényt ilyen MEGLÉVŐ és POTENCIÁLIS projektek mellett beshortolni az más tészta ,mint mondjuk az OTP-t akár 2000 Ft-nál, ilyen CHF árfolyam, szabályozási kockázat, stb. mellett.

én azt tényleg nem értem mi folyik itt. ráadásul a két magyar alap le is nyilatkozta korábban 10000-nél, h nem ők adják, SŐT azon a szinteken a vásárláson gondolkoznak... hát csak azóta estünk 30%-ot... jó lenne ha nem gondolkoznának annyit, hanem végre vennék már.