Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Kissherceg Előzmény: #42075

Guda azért ebben a nagy gyűlöletkeltésben elég szabadon él minden kisebbség ebben az országban és egyik sincs veszélyben. Feri is megmondta el lehet innen menni, hidd el valakinek szar itt az elmegy, de érdekes módon leginkább egyetemisták mentek el az országból dolgozni. A többieknek vhogy fekszik ez a hely a létre, amivel semmi gond nincs, de nekem fárasztó, hogy 365 napból 250 holocaust emléknap. Pedig érintett vagyok, de több mint fárasztó, ugyanakkor trianonról meg nem lehet se beszélni se megemlékezni, mert akkor már szélsőséges vagy, pedig abban mindenki érintett és legalább akkora célzott bűn és ember irtással, deportálással járt. Kommunizmus sokkal több áldozatáról szintén nincs megemlékezés, Don-kanyar, Isonzo nem gyász nap, emlékműből fele annyi sincs, mint arányaiban sokkal kevesebb arányban tragikusan meghalt magyarokról.

Ha majd szabadon lehet beszélni mindenről, akkor lesz ez az ország normális, de amíg médiában csak egy oldal szerepel és harsogja az általa célzott információt nem hiszem, hogy javulna az ország morális állapota. Amikor a sokak számára fájó vörös csillag nem lesz divat jelkép és ugyanakkora jogi következményekkel jár, mint a horogkereszt, az már egy lépés lesz. Viszont jelenleg a tiltott jelkép eltávolítói ülnek börtönben, nem azok akik azzal visszaélnek.

Te s beszélgess el az ÁVÓ okozta lélek és ember csonkításon átesett emberekkel.

Magyarországon nincs se fasiszta, se szélső jobb, bal oldali párt, jobbikot megpénzeli mszp, munkáspárt meg csak pénz érdekelt. Ezt az országot komoly keretek közé szorították sztm.

Holocaust adatokról meg azaz érdekes, hogy minél távolabbra vagyunk a tragikus időponttól annál jobban növekszik a szám. Mondjuk érdekes, hogy a németek mennyi pénzt áldoztak utaztatásba és deportálásba, ahelyett, hogy adott helyen népírtottak volna, de biztos jól jövedelmezett a háború, hogy több 100.000embert 2000kmel arrébb kivégezzenek.

Azok a halál munkatáborok ugyanolyanok, mint a szovjetek voltak, a különbség háború kimenetele és célszemélyek. Szerencsére Einstein jól értesült volt és eljött az országból hamar, mert felismerte a zsidó ellenességet, csak az a mardék 2millió zsidó olyan hülye volt, hogy ott maradt, számomra furcsa. Einstein ezért zseniális elme...