Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #420382

én is arra gondoltam erősen, hogy a kampánypénzeket így fizetik vissza. Mennyivel egyszerűbb , stílusosabb és tisztább módszer egy tuti befektetési tipp, mint mindenféle kamumegrendelésekkel ellátni a haver cégét. Ráadásul ott több a lebukási lehetőség, szerződések vannak, nevek aláírások stb.stb.

Egy ilyen tipp esetében meg marad a névtelenség és a tiszta piaci tranzakció, ráadásul nem kell valójában létrehozni semmit -ami miatt esetleg hosszú évekig kellene várni a pénz kézhezvételéhez, hanem putty itt a lóvé 2 nap alatt...

Ráadásul ha figyelembe vesszük, hogy a tőzsdén jellemzően nem a magyar lakosság van, hanem nemzetközi tőkebefektetők, akkor még jobb is azoknak a pénzét elvenni, mintha mindenféle adókból beszerzett közpénzt lopnának el.

Ráadásul a nyugdíjalapok, befektetési alapok amúgy is ellenségnek vannak kezelve, ezekre is egy csapással lehet lesúlytani!

Nem saját zsebre játszanak az egyértelmű szitu lenne. De ha egy Hernády vagy egy CSányi Offshore cége időben szarrá shortolja a BUX-ot, otp-t vagy akármit, akkor gyakorlatilag minden tiszta és szép és majdnem mindenki jól jár...

Amúgy a devizahiteleket már a legelején mondtam (2010 márc), hogy le kell építeni, mert emiatt nemzeti intézkedések megtételére nincs lehetőség mert a HUF gyengítésével a nemzetközi pénzhatalom egy pillanat alatt elszipkázza bármelyik kormányzó párt népszerűségét.

Kicsit olybá tűnik, mintha a Fidesz amolyan DeGaulle-osan állan hozzá a témához: amit nem tudunk megakadályozni, annak legalább legyünk az éllovasai!