Re: nincs cím
Koffein Előzmény: #418299Mi a stratégia?
Egy ideje fogadok és nem értem el egy milkáig és nem kis összegekkel fogadok elhiteted. Max érték, amíg eljutottam 10k-ból az a 200valahány ezer, de nagy türelemmel és fegyelemmel, napi 1fogadással...
Ez nekem nagyotmondás szagú, hogy fogadok napi 10-15 meccsre és mit tom én fél év alatt 1milkánál tartok... lehetetlen, mert nem minidig nyersz, sőt van amikor a legbiztosabb odds veszít, az utolsó pillanatban... szóval nem annyira könnyű ez... talán napi egy odds-al az egy milka összejöhet, ha sikerül kiválasztani azt az egy meccset ami nyerő, de 10-15nél elég necces. Olyan mint a tőzsde, mond már meg 15papírnál, hogy melyik lesz a nyerő hétfőn, ha nem is egyszerre, de 9-17ig, hogy mit longoljak zárjak, shortoljak és zárjak felváltva, és mind nyereséggel, ne egy pappírnál, hanem min.10 max.15nél... :)
Szal kamu, mtelekomnál egy emberről tudok, aki ott van fogadások terén, és neki sem mindig sikerül... akkor hiszem ha képernyő mentés be van tolva, hogy hol kezdte az illető és most hol áll.. az hihető ugyebár :)
Ne érts félre, nem támadásnak számom, csak hihetetlen az 5e-ből 1- másfél milliós nagyságú összeg, mert hallottam több száz ezerről, ami jött és úszott is egy BL során, vagy akár egy biztosnak tűnő olasz/spanyol meccsnek köszönhetően... de milliókról nem hallottam, még fogadó fórumokon sem :)